LED stick pære Nyheder

Hvad er en E27 pære?

2023-05-26

E27 pæren er en af ​​de mest almindelige pærer, vi har i vores hjem i dag. Det er også kendt som Edison pære med stor skruefatning (27 millimeter). E27 henviser til stikkontakten, fastgørelsen, som du skruer i dit belysningsapparat. En pære med en E27-fatningen vil altid have samme sokkel men formen på pæren kan, af selvfølgelig afvige.


Hvordan ser E27-pæren ud?


Hvis du forestiller dig formen af ​​en gammel glødepære, er du på rette vej. I dag er dette kun en af ​​de forskellige former på E27-pæren. Den fås i formen af pære, kugle, globus, pind, stearinlys, tubular, PAR og mere. De kan bruges i hvert værelse i dit hjem, på hoteller og restauranter. På grund af LED-teknologi, i dag har vi et kæmpe udvalg afretro stil LED E27 pærer. De har forskellige former, farvede eller klare finish og synlige filamenter, ligesom den gamle glødepære. Du kan vælge hvilken form du ønsker til dinE27 pære.

E27-pærerne fås i forskellige farvetemperaturer


Farvetemperaturer målt i Kelvin og angiver hvilken farvetone lyset har. Det spænder fra en lav farvetemperatur, som har et varmt glødende lys med en masse rødt i, til en høj farve temperatur som har et koldt lys med meget blåt i sig. En gammel glødepære havde en farvetemperatur på 2700K, en meget varm hvid lys.

Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept